ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 1/11/2019

  1. Το ανώτατο όριο του αριθμού των συμμετεχόντων στη Διαδικτυακή Ημερίδα είναι τα πενήντα (50) άτομα και θα τηρηθεί  απόλυτη προτεραιότητα σύμφωνα με τη σειρά κατάθεσης του αντιτίμου συμμετοχής. Καθημερινά θα ανακοινώνεται στη σελίδα του ΔΙΚΤΥΟΥ ΟΡΦΕΑΣ η πορεία των δηλώσεων και μόλις συμπληρωθεί ο ανώτατος αριθμός (50), θα κλείσει η δυνατότητα επιπλέον δηλώσεων.

 

  1. Το οικονομικό αντίτιμο για την δυνατότητα συμμετοχής στη Διαδικτυακή Ημερίδα έχει ορισθεί στα είκοσι (20) ευρώ. Η καταβολή του αντιτίμου της συμμετοχής, θα γίνεται στην τράπεζα Πειραιώς στον λογαριασμό του ΔΙΚΤΥΟΥ ΟΡΦΕΑ (GR72 0172 3560 0053 5609 5506 493).

 

  1. Μετά τον έλεγχο της κατάθεσης, θα αποσταλεί απόδειξη στο email εκάστου συμμετέχοντα.

 

  1. Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν στη Διαδικτυακή Ημερίδα θα πρέπει να συμπληρώσουν τα προσωπικά τους στοιχεία στην ειδική φόρμα:

https://docs.google.com/forms/d/1kNxpZdP6DoHzrtLZWHJSQibltKEuoOKYJBvfeG9xdRg/edit

 

  1. Απαιτούμενος ηλεκτρονικός εξοπλισμός:

Λειτουργικό σύστημα: Windows ή Mac OS X

Περιφερειακά: Ηχεία, μικρόφωνο (προαιρετικά)

Φυλλομετρητής: Chrome ή Firefox

Σύνδεση: Ευρυζωνική σύνδεση στο διαδίκτυο

  1. Η διεύθυνση (link)της ηλεκτρονικής πλατφόρμας που θα διεξαχθεί η Διαδικτυακή Ημερίδα, θα αποσταλεί στα email των συμμετεχόντων την Τρίτη 29 Οκτωβρίου, ενώ την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου, θα διεξαχθεί προπαρασκευαστικό τεστ σε συγκεκριμένη ώρα, που επίσης θα γνωστοποιηθεί με email.

 

 

Κατηγορίες: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ