Ο ΔΡΟΜΕΑΣ ΘΡΑΚΗΣ εξορμά στην 2η πεζοπορική διαδρομή, για παιδιά 6-13 ετών!

Κυριακή 17 Νοεμβρίου, στην περιοχή των Λουτρών

Ο ΔΡΟΜΕΑΣ ΘΡΑΚΗΣ, ένας σύλλογος οραμάτων και ιδανικών, δημιουργήθηκε για τα παιδιά, τους νέους και όσους οραματίζονται μια καλύτερη σωματική και ψυχική υγεία και φιλοδοξεί να φέρει τα οφέλη του αθλητισμού αλλά και της ζωής κοντά στην φύση στην καθημερινή μας ζωή.

Με γνώμονα τα παραπάνω η δική μας Κική, η  Κική Τσακαλδήμη του Έβερεστ, την Κυριακή 17 Νοεμβρίου, θα πραγματοποιήσει την 2η πεζοπορία του, αυτή τη φορά για παιδιά  (με συνοδεία γονέα) ηλικίας από 6 ως 13 ετών.

Οι μικροί περιπατητές θα έχουν την ευκαιρία παρέα με τους γονείς τους να βρεθούν στην φύση και να ανακαλύψουν τις ομορφιές της αλλά και δεξιότητες που έχουν οι ίδιοι και ίσως δεν γνώριζαν. Η πρώτη δράση θα εστιάσει στην διαδικασία ανάβασης σε μια κορυφή. Οι μεγάλοι στόχοι κατακτιούνται σταδιακά, διαιρώντας τους σε μικρότερα κομμάτια.  Οι  πεζοπόροι θα ανακαλύψουν  τα δικά τους όρια. Θα κάνουν το δικό τους  πρώτο βήμα για την κατάκτηση του πρώτου τους στόχου. Τελικός προορισμός η κορυφή στην οποία στεγάζεται το εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου και από εκεί η ματιά  του επισκέπτη μπορεί να χαθεί ως τα παράλια της γειτονικής Τουρκίας. Στην επιστροφή θα πραγματοποιηθεί στάση για ξεκούραση και  παιχνίδι στον αύλειο χώρο των Ιαματικών Λουτρών.

Σας προσκαλούμε να δοκιμάσετε κάτι νέο ,παρέα με τα παιδιά σας και να φτάσε τε την δική σας πρώτη κορυφή!

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2ης Πεζοπορικής Διαδρομής του ΔΡΟΜΕΑ ΘΡΑΚΗΣ, για Παιδιά στην περιοχή των Λουτρών, Τραϊανούπολης (Κυριακή 17/11/2019).

Στόχος: το εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου.

9:30 π.μ-Σημείο συνάντησης: Χώρος στάθμευσης μπροστά από τα Ιαματικά Λουτρά Τραϊανούπολης με ιδιωτικό μέσο μεταφοράς.

Διάρκεια Πεζοπορίας: 45’-60’ .

Απόσταση: 3 χλμ

Ενημέρωση για υλικά σακιδίου ορειβάτη, από την Κική Τσακαλδήμη

Οργάνωση ομαδικών παιχνιδιών

Λήξη προγράμματος: 12:00

Κόστος συμμέτοχής:  6€/παιδί. Η συμμετοχή του γονέα είναι δωρεάν.

Την επιμέλεια της όλης διοργάνωσης θα έχει το Δίκτυο Ορφέας.

Κατηγορίες: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ