Παρατηρώντας τα παγκόσμια δεδομένα και τον τρόπο που αυτά μεταφράζονται στην ελληνική αθλητική σκηνή το ΔΙΚΤΥΟ ΟΡΦΕΑΣ –ORPHEUS.NET με έδρα την Αλεξανδρούπολη προχωράει στην ίδρυση ομάδας eSports. Κατόπιν συζητήσεως με αθλητικούς φορείς και επαγγελματίες του χώρου, η ομάδα θα αποτελέσει συνδετικό κρίκο της βιομηχανίας με την ελληνική αθλητική σκηνή, έχοντας ως μέλη του, ανθρώπους που ήδη εργάζονται ως στελέχη αθλητικών οργανισμών με διοικητικά και οργανωτικά καθήκοντα.

Orpheus eSports

Παρακολουθώντας το σύνολο των ελληνικών ομάδων μέχρι σήμερα, η επιδιωκόμενη διαφορά της Orpheus eSports, θα είναι η προσπάθεια της άμεσης συσχέτισης της με τον παραδοσιακό αθλητισμό, μέσω συνεργασίας με επαγγελματικούς φορείς του αθλητικού μάνατζμεντ και τα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού της χώρας.

Στα πλαίσια της αρχικής γνωριμίας της ομάδας με το ελληνικό κοινό, η Orpheus eSports θα ανακοινώσει μέσα στον επόμενο μήνα την διεξαγωγή τοπικού τουρνουά League of Legends στην έδρα της ομάδας με την πλήρη υποστήριξη της τοπικής αθλητικής διοίκησης. Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα.

Τι είναι τα eSports με λίγα λόγια

Μια νέα, ραγδαία αναπτυσσόμενη αγορά που κάνει την εμφάνιση της ως μέρος της αθλητικής παγκόσμιας βιομηχανίας. Τα eSports (ηλεκτρονικά αθλήματα), αποτελούν μια νέα μορφή αθλητισμού που βασίζονται σε μεγάλο βαθμό στη χρήση λεπτών κινητικών δεξιοτήτων και αντιληπτικών ικανοτήτων του ατόμου. Όλοι οι διαγωνισμοί διεξάγονται με τη μορφή videogames, όπου κάθε κινητική ενέργεια ενός παίκτη με τη χρήση του ποντικιού και του πληκτρολογίου μεταφράζεται σε ψηφιακή ενέργεια.

Κατηγορίες: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ